Bejelentkezés

Kosár

A kosár üres

Rólunk írták

Kikapcsolódok Blog
2017. március 20.

Tudniillik, ez az a hely, ahol garantáltan jó lakik az ember fia, nem megy ám csak úgy korgó hassal haza. Gábor, az üzletvezető azt a politikát vallja, hogy itt bizony nagy adagot adnak a vásárlóknak, és annak örülnek, ha a vevő boldogan távozik. Hiszen, aki jóllakottan-jó szájízzel köszön el, garantáltan a rabja lesz a helynek. Így lett ez velem is. A helyszínen minden frissen készül, így pár perc várakozást azért számoljatok.

Rena Gyrosnál
hambit tudtok vásárolni, de nem is akármilyet! Gábor saját maga alkotta a hamburgerhúst - nem, nem mirelit! - és az ehhez tartozó puffancsot is ők készítik. Zseniális, nemde? Alaposan megpakolják minden földi jóval, és már mehet is a pociba. Az ára teljesen barátságos, és garantáltan nem lesz éhes utána a vásárló. Nekem a kedvenc részem a sajt volt benne, szuperül illeszkedett a jó ízű hússal, remek párost alkottak. A műhelytitkokat nem árulhatom el, ha kíváncsiak vagytok, kóstoljátok meg bátran.

 

Gyros: ez a hely szíve, lelke. Első körben azt hittem, hogy biztosan puszira kaptam egy dupla adag gyrost, de elhihetitek, ez nem így van. Láttam, ahogyan készítik össze a házhozszállítási adagokat, és bizton állíthatom, hogy itt akkora egy normál adag gyros tál, mint máshol - a legtöbb helyen - egy extra adag.

teljes cikk: Kikapcsolódok Blog